Полицията във Варна издирва 28-годишния Иван Йорданов, който за последно

...
Полицията във Варна издирва 28-годишния Иван Йорданов, който за последно
Коментари Харесай

Mлад варненец изчезна в гората

Полицията във Варна търси 28-годишния Иван Йорданов, който за последно е видян в гориста околност край село Любен Каравелово, община Аксаково, където е бил на палатка с другари, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайморския град.

Съобщението за изгубването му е подадено в полицията в неделя в 19.40 часа, а по данни на близки той е в неопределеност от към 04:00 ч. същия ден.

Изчезналият е висок към 180 сантиметра, със едва телосложение, къса кестенява коса и брада. Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.

Вчера служители на реда благодарение на служебно куче, чиновници от пожарната и на горското стопанство в село Любен Каравелово са претърсвали региона, в който за последно е видяно изчезналият. Група от над 40 чиновници на полицията, чиновници от горското стопанство и жители още веднъж правят претършуване в региона през днешния ден. До момента Иван Йорданов не е открит.

От полицията молят към жителите, които имат информация за местонахождението на изчезналия, да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР