Полицията във Варна е задържала мъж с голямо количество наркотици,

...
Полицията във Варна е задържала мъж с голямо количество наркотици,
Коментари Харесай

След гонка и използване на стоп патрони - задържаха наркодилър във Варна

Полицията във Варна е задържала мъж с огромно количество опиати, заяви шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Андрей Ангелов, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Операцията е осъществена през вчерашния ден. Около 13:00 ч., след малко гонене, е арестувано лице, което не се е подчинило на полицейски сигнали, посочи той. Преди задържането му е употребена физическа мощ и помощни средства, наложило се е потребление на предупредителни стоп патрони. При осъществяване на персонален обиск у него са открити единични дози кокаин и таблетки екстази, сподели Ангелов и посочи, че при претърсването на автомобила е открит и конфискуван 1 кг марихуана. 

При последвало претършуване на адрес са открити огромни количества опиати – осем кг марихуана, половин кг кокаин, един кг амфетамин, над 200 таблетки, като към момента не прочут типът им, открити са електронни везни, пет пълнителя за електронни цигари, съдържащи тетрахидрокарабинол, както и към 7900 лв.. 

В последвало второ претършуване в Добрич на адрес, обвързван със арестувания, са открити и конфискувани 800 грама марихуана, както и 500 грама амфетамин. Задържаният е престъпно проявен, прочут на органите на Министерство на вътрешните работи, осъждан. 

Докато траят дейностите на полицията, покрай адреса идва приятелката на арестувания, с която той живее на фамилни начала, сподели още Ангелов. При идването си тя се държи нападателно към служителите на реда и е арестувана. Направеният ѝ тест за опиати е реагирал на всички типове дрога. Трийсет и три годишната жена е арестувана, а автомобилът е конфискуван. 

Заместник-окръжният прокурор на Варна Радослав Лазаров добави, че в границите на днешния ден на 35-годишния мъж ще бъдат повдигнати обвинявания и ще бъде арестуван за период до 72 часа. Най-вероятно на следващия ден прокуратурата ще изиска непрекъснатото му задържане под стража. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР