Полицията във Флорида съобщи, че е застреляла мъж, заподозрян в

...
Полицията във Флорида съобщи, че е застреляла мъж, заподозрян в
Коментари Харесай

Застреляха заподозрян в убийството на майка и три деца

Полицията във Флорида заяви, че е застреляла мъж, обвинен в убийството на 40-годишна жена и трите ѝ деца, съобщи Асошиейтед прес, написа Българска телеграфна агенция.

Ал Джоузеф Стенсън, на 38 години, бързо станал главният обвинен, откакто нощес полицията разкрила телата на жена и три деца в централната част на южния американски щат, откакто получила сигнал.

Полицаи наблюдавали Стенсън до мотел, където той декларирал, че ще се самоубие или ще принуди правоприлагащите органи да го убият, се споделя в изказване на локалното полицейско ръководство. Разследващите към този момент не са съобщили, какви са претекстовете за убийството на фамилията или други детайлности за случая. Известно е единствено, че Стенсън е познавал жертвите.

По-рано тази седмица след траяло четири дни търсене управляващите в Тексас арестуваха мъж, обвинен, че е прострелял петима свои съседи. 38-годишният Франсиско Оропеса бе арестуван през вчерашния ден. Сред жертвите му е 9-годишно момче.

Властите настояват, че съседите на Оропеса го помолили да спре да стреля в двора си, тъй като от шума бебето им не можело да заспи.

Етикети: убийствоФлорида
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР