Полицията в Торонто издирва снимки и клипове, направени от хора

...
Полицията в Торонто издирва снимки и клипове, направени от хора
Коментари Харесай

Полицията в Торонто издирва записи на нападението

Полицията в Торонто търси фотоси и клипове, направени от хора и магазини в региона, където въоръжен мъж умъртви една жена и рани 13 души в гръцкия квартал на канадския град, съобщи Асошиейтед прес.

Видеозапис на снощната пукотевица, получен от свидетел, демонстрира облечен в черно мъж, който изстрелва три патрона от тротоара към вътрешността на магазин или ресторант. Свидетели на нападението декларират, че са чули сред 20 и 30 изстрела.

Началникът на полицията Марк Сондърс съобщи, че не се изключва версията нападението да е било терористичен акт. Полицията заяви, че офанзивата е била осъществена в региона на улиците Данфорт и Логан, където се намират голям брой заведения за хранене и кафенета.

Една жена почина и 9-годишно момиче се намира в сериозно положение. Сондърс заяви, че нападателят е погубен в престрелка с полицията.

Масовите набези са необичайност в най-големия канадски град. Кметът Джон Тори съобщи, че "бяхме привикнали да живеем в град, където сходни неща не се случват ", само че в наши дни се случват неописуеми неща. Според него в града има прекомерно доста леснодостъпни огнестрелни оръжия.

През уикенда в Торонто бяха ситуирани десетки спомагателни служители на реда заради скорошен растеж на насилието, осъществено с огнестрелно оръжие, отбелязва АП, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР