Полицията в София засилва присъствието си в определени квартали, смятани

...
Полицията в София засилва присъствието си в определени квартали, смятани
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие в някои столични квартали

Полицията в София ускорява наличието си в избрани квартали, считани за рискови, в които се допуска, че ще се усили битовата престъпност след отпадане на изключителното състояние, заяви БНР.

Комисар Хаджиев разясни още, че през последните 2 седмици се следи леко завишаване на битовата престъпност в избрани квартали на София. Именно там ще бъде ориентиран оперативният състав на Столична дирекция на вътрешните работи, който досега е бил по контролно-пропускателните пунктове.

Освен оперативния състав на място ще бъдат изпращани и проверяващи служители на реда, които ще наблюдават най-много за битовата престъпност, домови обири, обири на коли, както и улични грабежи.

По мотив зрелищната гонка на шест патрулки и един автомобил в София, комисар Хаджиев посочи, че общо четирима са арестуваните след преследването в столичния кв. " Дружба ".

При опита си да избягат те са изхвърлили от лекия си автомобил не малко количество опиати. Трима от тях са престъпно проявени, единият от тях е с регистрация за нахлуване на служител на реда отпреди години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР