Полицията в София засилва мерки срещу незаконните гонки по улиците

...
Полицията в София засилва мерки срещу незаконните гонки по улиците
Коментари Харесай

Полицията ще следи с повишено внимание незаконните гонки по столичните улици

Полицията в София ускорява ограничения против противозаконните гонки по улиците на града. От Министерство на вътрешните работи напомнят,че участниците в тях могат да останат без регистрация за автомобила, за период от шест месеца. 
Ремонтираните булеварди в София са едно от местата, където полицията най-често засича противозаконни гонки с коли. За да избегнат инспекциите, участниците в тях постоянно си уговарят среща на избран светофар. Облогът се прави на място, изясни старши контрольор Кирил Иванов от " Пътна полиция ": 
" Намират се примерно на един светофар два автомобила, които са много по-тунинговани и стартират да си разменят едно предизвикателство сред двата автомобила - кой е с по-добра кола, кой е с по-мощна и по този начин нататък, и от светофар до светофар да изиграят нещо такова ".Участниците в надпреварите употребяват и паркинги на хипермаркети, добави той:
" Скоро имаше и един огромен магазин. Намира се на бул. " Владимир Вазов ". Беше порочна процедура всяка седмица - мисля, че беше във вторник вечерта, да вършат такива демонстрации ".Десетки са санкционираните през миналите седмици участници в противозаконни гонки в София, допълват от Министерство на вътрешните работи: 
" Санкциите са много строги, много огромни - и като парични, и като отнемане и лишаване на правата ", акцентира старши контрольор Иванов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР