Полицията в София задържа нови петима участници в расистките скандирания

...
Полицията в София задържа нови петима участници в расистките скандирания
Коментари Харесай

Прибраха още петима за расистките скандирания на стадиона

Полицията в София задържа нови петима участници в расистките викания по време на футболната среща сред България и Англия.
Предстоят спомагателни дейности за издирването и задържането и на други участници с сходно държание. Общият брой на откритите досега става 16, оповестява БГНЕС. Вчера районната прокуратура повдигна обвиняване на едно от арестуваните лица, а други осем бяха санкционирани и получиха двугодишна възбрана да посещават спортни мероприятия.

От началото на годината при осъществяване на футболни срещи на територията на София са арестувани общо 78 лица. Спрямо 48 от тях са наложени насилствени административни ограничения, като 31 са със възбрана за посещаване на спортни мероприятия за период от 2 години и 1000 лева санкция. 9 души имат наложена възбрана за 1 година и 1000 лева санкция, а един е с 2-годишна възбрана.

6-ма от арестуваните са оправдани от съда. Спрямо 29 от тях са формирани бързи производства за владеене на опиати, а по отношение на един има формирано досъдебно произвеждане за безчинство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР