Полицията в София си търси 112 нови служители. Това става

...
Полицията в София си търси 112 нови служители. Това става
Коментари Харесай

Полицията в София си търси 112 нови служители

Полицията в София си търси 112 нови чиновници. Това излиза наяве от оповестения конкурс за назначението на служители на реда , които разгласи Столичната дирекция на вътрешните работи. 

Той е разгласен със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев от 7 декември и с нея се търсят: 60 души за позицията старши служител на реда, 4 водачи на патрулки, 15 мотоциклетиста, 24 младши автоконтрольори и още 7, които за бранша за конвой и пилотиране и надзор на мероприятията при Пътна полиция и двама водачи на кон. 

Документите на искащите да вземат участие в състезанието ще се одобряват всеки работен ден от 18.12.2017г. до 04.01.2018г. в това число от 09.00ч. до 12.00ч. и от 14.00ч. до 16.00ч. в постройката на Столична полиция на ул. " Антим I " №5. 

Изискванията към претендентите са да не са по-възрастни от 40 години. Това условие обаче не важи за претенденти, които са  някогашни държавни чиновници по ЗМВР или за сегашни чиновници. Кандидатите би трябвало да имат приключено приблизително обучение и да дават отговор на минималните условия за физическа валидност. Предимство ще имат тези претенденти, които могат да създадат скок на дължина над 240 см (за мъжете) или 205 см (за жените).

Кандидатите наложително би трябвало да минат и тест за просветеност и психодиагностично изявление - това е стадият, на който претендентите най-вече се проваляли, съгласно вътрешния министър. Именно това е и стадият, на който се пресяват претендентите. Ако тук не бъде затрупан минималният предел, претендентите не не престават напред. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР