Полицията в Словакия разследва убийство на бандит от организирана престъпна

...
Полицията в Словакия разследва убийство на бандит от организирана престъпна
Коментари Харесай

Зловещо! Намериха в гората в Словакия труп, залят с бетон

Полицията в Словакия проверява ликвидиране на престъпник от проведена незаконна група за търговия с опиати. Ликвидирането му е осъществено в типичен, мафиотски жанр. Първо е убит с няколко изстрела в главата, по-късно закопан и залят с бетон.  Тялото е намерено в яма дълбока не повече от метър, съобщи Блиц.

Убитият е търсен от края на предходната година.  Според представителя на словенската полиция бандитът е премахнат от двама братя близнаци, които са на върха в йерархията на незаконната група. Целта им е била да го прекарат до Чехия, само че по незнайни аргументи са го погребали в гориста околност на границата. 

Трупът е открит, откакто един от бандитите пропял по време на разпит в полицията. Ченгетата незабавно организирали търсене и благодарение на полицейски кучета разкрили къде е лобното място на ликвидирания дилър. 

Полицията в Словакия разгласи убийците - близнаци за извънредно рискови. По данни на следствието те са на върха на незаконната група, занимаваща се с трафик на опиати към Западна Европа. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР