Полицията в Словакия разследва изключително необичаен случай. 40-годишната Силвия е

...
Полицията в Словакия разследва изключително необичаен случай. 40-годишната Силвия е
Коментари Харесай

Намериха красивата Силвия да виси вързана и обесена, а аутопсията шокира всички

Полицията в Словакия проверява извънредно необикновен случай. 40-годишната Силвия е открита да виси обесена в дома си с въже, преметнато върху гаражната врата.

Майката на две деца била със залепени с тиксо устни, омотани ръце и крайници, а върху главата й била сложена найлонова торба. По всичко личало, че става въпрос за злокобно ликвидиране.
Аутопсията шокирала всички. Според патоанатомите дамата си предизвикала всичко сама, имитирайки, по незнайни аргументи, грубо нахлуване.

" Аутопсията разкри, че става въпрос за самоубийство. Всички сме в потрес и не можем да разберем за какво го е направила. По нищо не личеше да има такива немерения ", споделя нейният тъст, представен от словашките медии.

От полицията в Словакия също удостоверяват това, само че допълват, че въпреки всичко предстоят и още проучвания.

Силвия била открита от брачна половинка си, който в този миг бил и с една от дъщерите им. Свалил я в суматохата си от въжето и опитвал да я избави, извикал и Бърза помощ, само че към този момент било късно.



Съседи разказват фамилията като извънредно заедно. Силвия и брачният партньор й неотдавно си отворили малко кафе, нямали и никакви финансови проблеми. Причината за самоубийството остава цялостна мистерия.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР