Полицията в Словакия наложи присъди по бързата процедура на седем

...
Полицията в Словакия наложи присъди по бързата процедура на седем
Коментари Харесай

7 ултраси влизат в затвора заради нападението над българите в Братислава

Полицията в Словакия наложи присъди по бързата процедура на седем фена, които участваха в мелето сред почитатели на " Краковия ", " Аякс " и " Левски " в Братислава предходната седмица. Трима ултраси от Холандия и четирима от Полша ще лежат 6 месеца в пандиза, откакто нападнаха последователи на " сините " в словашката столица. Присъдите са дефинитивни.
Вижте фрагменти от задържането на българите в Братислава (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) Късно нощес почитатели на "Левски " се биха с привържeници на "Краковия " и "Аякс "
" Съдът реши да наложи тези наказания на обвинените, както във връзка с сериозния темперамент на техните дейности, по този начин и като общо възпиращо средство за в бъдеще ", призна представител на съда в Братислава.

Освен това холандците и поляците са със възбрана да посещават Словакия в границите на идващите 3 години. Те имат право да излежат присъдите си в своите родини и могат да бъдат освободени след приключването на половината от присъдата.
107 арестувани, българите без обвинявания (ВИДЕО) Има 17 ранени след конфликтите сред футболните почитатели
Миналата сряда почитатели на " Левски " бяха нападнати от ултраси на " Краковия " и " Аякс " преди гостуването на " сините " на " Ружомберок " в мач от първия прелиминарен кръг в Лига Европа. 51 българи бяха арестувани, а след това освободени без повдигнати обвинявания против тях.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР