Полицията в Сливен има много разработки, свързани с купуване на

...
Полицията в Сливен има много разработки, свързани с купуване на
Коментари Харесай

Полицията в Сливен има много разработки, свързани с купуване на гласове

Полицията в Сливен има доста разработки, свързани с пазаруване на гласове. Това сподели пред публицисти през днешния ден регионалният шеф на Сливен Минчо Афузов, помолен да разяснява акция на полицията в село Градец и Зонално жандармерийско ръководство - Бургас, при която стартира инспекция по съмнение за пазаруване на гласове.

" По една или друга причина органите на реда до момента не са можели да подхващат дейности. Акцията в котленското село Градец е резултат от това, че полицията може да работи умерено. ", разяснява Афузов, представен от Българска телеграфна агенция. Той акцентира, че главната цел на служебното държавно управление и на назначените регионални шефове е не да повлияят на изборите, а да спрат противозаконни дейности.

По думите му, от страна на окръжната прокуратура в Сливен са получили цялостна поддръжка по отношение на напъните в посока почтени избори.

От ОД на МВР-Сливен оповестиха, че продължава полицейската интервенция, при която на 6 юни са осъществени инспекции на офиси на компании за бързи заеми, заложни къщи и частни домове в село Градец. Служители на РУ-Котел и отдел " Разследване " са почнали инспекция по материали, конфискувани от частен дом в селото, по съмнение за пазаруване на гласове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР