Полицията в Сиатъл съобщи, че разследва нова стрелба, извършена край

...
Полицията в Сиатъл съобщи, че разследва нова стрелба, извършена край
Коментари Харесай

Нова стрелба в автономната зона в Сиатъл

Полицията в Сиатъл заяви, че проверява нова пукотевица, осъществена край "автономната зона " в града ден откакто кметицата даде обещание да разтури лагера на стачкуващите, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Мъж е бил откаран в болница с огнестрелна рана. Състоянието му е устойчиво, сподели говорителка на болничното заведение.

Един човек е тежко ранен при нова пукотевица в протестната зона в Сиатъл

Има данни, съгласно които стрелбата е обвързвана с така наречен Автономна зона на Капитолийския рид, където протестиращите не позволяват полиция. Това е трети сходен случай за последните 72 часа.

Кметицата на Сиатъл Джени Дънкан даде обещание, че управляващите скоро ще си върнат контрола върху окупираната зона.

Президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи в събота, че окупацията демонстрира какво позволяват да се случи "радикално левите демократи " и предложи помощ за слагане на завършек на митинга на анархистите.

Тръмп разгласи, че ще употребява мощ, в случай че стачкуващи опитат да окупират част от Вашингтон

Властите в окръг Лос Анджелис желаеха без значение следствие на гибелта на 18-годишен юноша от латиноамерикански генезис, погубен от служители на реда, съобщи Франс прес.

Той е бил убит предходната седмица с 6 или 7 патрона в миг, когато не престават митингите в Съединени американски щати против полицейското принуждение над малцинствата.

Полицаите споделят, че младежът е погубен, откакто е извадил огнестрелно оръжие, само че фамилията му твърди, че е бил убит в тил, до момента в който бягал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР