Полицията в щата Ню Мексико е помолила милионера Форест Фен,

...
Полицията в щата Ню Мексико е помолила милионера Форест Фен,
Коментари Харесай

Милионер разкри изумителна тайна, която накара хиляди да се отправят към Скалистите планини в САЩ и дори смъртта не ги спира

Полицията в щата Ню Мексико е помолила милионера Форест Фен, който разгласи, че е скрил огромно богатство в Скалистите планини, да направи ново изказване, с което да спре мераците на хилядите искащи да намерят благосъстоянието, тъй като към този момент двама души откриха своята гибел. Наскоро се разбра за гибелта на свещеник Парис Уолс, който се отправил към Скалистите гори, с цел да откри съкровището. Според полицията, тази гибел е към този момент втората от момента, в който милионерът разгласи, че е скрил богатство.

" Той слага живота на хората под опасност ", съобщи началникът на полицията в Ню-Мексико в коментар за AP.

Самият милионер твърди, че десетки хиляди са се пробвали да открият съкровището му и отбелязва, че единствено един от тях е съумял да се приближи на към 70 метра от мястото, където е прикрито благосъстоянието. Освен това Фен не разкрива цената на съкровището, само че се счита, че минимално то би трябвало да е към 2 млн. $.

Жената на умрелия свещеник Парис Уолс е декларирала, че ще продължи дружно със своя 19-годишен наследник търсенето на съкровището в същия регион, където е починал мъжът й.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР