Полицията в Шри Ланка е задържала микробус в столичния квартал

...
Полицията в Шри Ланка е задържала микробус в столичния квартал
Коментари Харесай

​Задържаха микробус, с който са превозвани експлозивите за атаките в Шри Ланка

Полицията в Шри Ланка е задържала микробус в столичния квартал Велавате по съмнение, че с него са транспортирани експлозивите, с които са били осъществени смъртоносните офанзиви в Коломбо, оповестява “Спутник нюз “. Шофьорът на транспортното средство е арестуван.

 © БГНЕС
РИА Новости показва, че с новия арест броят на арестуваните за съпричастност с атентатите, взели досега минимум 215 жертви, е 13 души. По-рано министър председателят на страната Ранил Викремесинге разгласи, че са арестувани осем обвинени атентатори – жители на Шри Ланка.

На територията на цялата страна се правят полицейски акции и обиски в търсене на виновните за атентатите. Вероятно на това се дължи и разминаването в данните на задържаните за съпричастност към най-кървавите набези в Шри Ланка за последното десетилетие. Все още никой не е поел отговорност за офанзивите, само че управляващите допускат, че те са дело на една организация.
 След серията атентати в Шри Ланка: Над 200 убити и повече от 450 души са ранени След серията атентати в Шри Ланка: Над 200 убити и повече от 450 души са ранени
Най-малко 207 убити и над 450 ранени е кървавата равносметка от 8-те бомбени атентата в Шри Ланка. На католическия Великден адските машини избухнаха в...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР