Полицията в Саутхемптън започна разследване на сериозен инцидент, случил се

...
Полицията в Саутхемптън започна разследване на сериозен инцидент, случил се
Коментари Харесай

Издирват фен на Ливърпул, уцелил дете в главата на мач

Полицията в Саутхемптън стартира следствие на сериозен случай, случил се по време на мача на "светците " с Ливърпул през миналия уикенд. Тогава почитател на мърсисайдци хвърлил зарядно за запалка, цялостно с азотен оксид, с което уцелил в главата 7-годишно дете от агитката на домакините.

Разследващите органи към този момент имат фотография на причинителя, само че самоличността му се открива. Те го канят да се яви самичък в полицията в Саутхемптън и да даде пояснение на дейностите си. В противоположен случай ще бъде задържан и ще бъде тикнат зад решетките до изясняване на случая.

Камерите на оборудването са снимали случая в цялостни детайлности. Засега се работи по версията за съзнателно действие от страна на фена на Ливърпул, защото по дейностите му си проличава, че напълно предумишлено хвърля рисковия предмет към агитката на "светците ", която е много надалеч от трибуната за гостуващите почитатели.

Добрата вест е, че 7-годишният ентусиаст на домакините не е потърпевш съществено. Той има единствено повърхностни пострадвания, само че е изживял стрес и родителите му обмислят да съдят ентусиастът на Ливърпул за случая.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР