Полицията в САЩ задържа жител на американския щат Флорида в

...
Полицията в САЩ задържа жител на американския щат Флорида в
Коментари Харесай

Мъж с нож заплашил с убийство Доналд Тръмп пред Белия дом

Полицията в Съединени американски щати задържа гражданин на американския щат Флорида наоколо до Белия дом, който заплашвал да убие американския президент Доналд Тръмп, заяви " Вашингтон пост ", базирайки се на отчет от полицията в столицата.

Отбелязва се, че случаят е станал в събота следобяд, само че управляващите оповестяват за това едвам в неделя. 25-годишен гражданин на Флорида споделил на чиновниците на реда, че има нож със себе си, който желае да употребява, с цел да " убие президента Доналд Тръмп ".

Агентите на американските секрети служби разказват арестувания Роджър Хеджипет като „ човек, извънредно рисков “, и те обявиха, че той евентуално има „ проблем с психологичното здраве “.

Сикрет сървис са го арестували поради опасност за телесна щета и владеене на неразрешено оръжие. Според органите на реда, на лявото бедро на нарушителя е бил нож с острие с дължина съвсем 9 см. На дясното бедро е бил открит празен кобур за револвер.

 

БГНЕС

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР