Полицията в САЩ разследва изчезването на майка на четири деца,

...
Полицията в САЩ разследва изчезването на майка на четири деца,
Коментари Харесай

Жена роди близнаци и 11 дни по-късно влезе в бар с двама мъже. Тръгна си след полунощ, но...

Полицията в Съединени американски щати проверява изгубването на майка на четири деца, измежду които двама близнаци, от Кентъки, написа dailymail.co.uk.

22-годишната Савана Спърлок е напуснала бар в Лексингтън с двама мъже в 2,30 часа след среднощ на 4 януари и оттогава е в неопределеност.

Само 11 дни по-рано тя е родила близнаци.

Двамата мъже, с които е била, са разпитани от полицията, а на единия е претърсен дома му и е иззета колата му, само че те не са упрекнати за нейното изгубване.



Бившият другар на Спарлок и татко на двете й по-големи деца - Шакил Смит, има вяра, че мъжете знаят къде е тя.

„ Мисля, че момчетата, с които беше с онази нощ, знаят тъкмо къде е, сподели Смит за „ Фокс Нюз “. - Мисля, че е обезпокоена и мислеща за децата си, фамилията и приятелите си. ”

Майката на Спарлок - Елън Сбърлок, пък призна: „ Не дремя през нощта. Това е призрачен сън. Просто се пробвам да пребивавам с вярата и молитвите, че някой ще даде информация, която ще докара до нея. ”



Савана за последно е говорила с майка си в 2,30 часа през нощта, с цел да й каже, че напуща бара и ще се прибере след няколко часа.

Семейството обезверено моли за помощ при намирането на Савана, откакто издирването й навлиза в третата седмица.

„ Тя е доста сладка и общителна млада дама, и ще направи всичко, с цел да помогне на всеки, споделя вуйна й Илейн Мур. – Ужасно е да мислиш за някой и да не знаеш къде се намиря. Това е най-лошият призрачен сън. ”

Още една от лелите на Савана - Лиза Том, показа прочувствено видео във фейсбук предходната седмица, молейки за помощ, с цел да се откри Савана и да благодари на тези, които се помолиха за завръщането на племенницата й.

" На фамилията е мъчно, само че ние се облягаме един на различен, ние сме склонни към Бог ", споделя Том във видеото, оповестено в групата във фейсбук Missing Savannah.

„ Ако знаете нещо, апелирам ви, излезте и се обадете на полицията в Ричмънд, Кентъки. ”, прибавя Том.



Савана е с руса дълга коса и няколко татуировки, в това число и една от дясната страна на тялото й, която гласи: „ Мога да върша всичко посредством Христос, което ме укрепва. “

Превод: „ Петел ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР