Полицията в САЩ е открила тялото на Мейв, изчезналата внучка

...
Полицията в САЩ е открила тялото на Мейв, изчезналата внучка
Коментари Харесай

Проклятието на клана Кенеди уби още един човек СНИМКИ

Полицията в Съединени американски щати е разкрила тялото на Мейв, изчезналата внучка на сенатора Робърт Кенеди, чиито търсения се водеха от 2 април, оповестява CBS Baltimore.

Мейв и нейният осемгодишен наследник Гидиън Джоузеф Кенеди Макин изчезнаха в четвъртък по време на корабоплаване с кану. В неделя полицията спря издирването им, обявявайки ги за мъртви.


Изчезналите майка и наследник

Полицията е разкрила тялото на Мейв на 4 километра от вкъщи на нейната майка. Тялото на момчето към момента не е открито, търсенията ще се възобновят в днешния ден.

В петък бе обявено, че 40-годишната Мейв Кенеди Таунсенд Макин и синът й Гидиън Джоузеф Кенеди Макин са изчезнали в четвъртък следобяд, до момента в който са били на кану в залива Чесапийк.



Както е съобщил брачният партньор на Мейв, Дейвид Макин, децата си играели с топка в къщата на брега на морето. В един миг топката се е търкулнала във водата. Съпругата и синът му употребявали кануто, с цел да доближат топката. Според мнението на Макин, те са се отдалечили прекалено много и не са могли да се върнат.



Мейв Кенеди е внучка на сенатора Робърт Кенеди, брат на 35-ия президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР