Полицията в Сърбия арестува футболния съдия Сърджан Обрадович след двубоя

...
Полицията в Сърбия арестува футболния съдия Сърджан Обрадович след двубоя
Коментари Харесай

Футболен съдия е арестуван в Сърбия заради спорна дузпа

Полицията в Сърбия арестува футболния арбитър Сърджан Обрадович след дуела от локалното състезание сред " Спартак " (Суботица) и " Раднички " (Ниш). Домакините от Суботица завоюваха с 2:0, само че реферът се забърка в скандал, откакто отсъди доста противоречива дузпа в интерес на " Спартак ".

По-късно локалната полиция заяви, че Обрадович е задържан, откакто е обвинен в " осъществяване на престъпно действие посредством възползване от служебно състояние ".

Съдията се отбрани, че е отсъдил наказанителния удар поради игра с ръка на футболисти на " Раднички ". Повторенията не потвърдиха сходно нещо, а другото обвиняване към него е за поддръжка към домакините. Засега Обрадович остава в ареста за 48 часа, след което ще се яви пред съда.

Медиите в Сърбия настояват, че Обрадович е притежател на букмейкърски пункт и бюро за обмяна на валута. Той е бил подложен на разпит с детектор на лъжата, който е отчел, че грешката му в дуела не е инцидентна.
Some of the most blatantly corrupt refereeing you`ll ever see.

Some background - Spartak Subotica were playing Radnicki Nis in a match that directly determined the Europa League spot in the Serbian League. This was their 2nd pen of the game awarded by referee Srdjan Obradovic. pic.twitter.com/i1dJD59MGd
— Ball Street (@BallStreet) May 14, 2018

Припомня се още, че това не е първо нарушение на съдията. През март 2017 година той се забърка в скандал и по време на дербито сред " Цървена звезда " и " Партизан ". Тогава той зачете гол на " Звезда ", макар че топката излезе от рамките на терена. Двубоят приключи 1:1.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР