Полицията в Сърбия арестува 38-годишен хърватски гражданин с инициали Г.Б.,

...
Полицията в Сърбия арестува 38-годишен хърватски гражданин с инициали Г.Б.,
Коментари Харесай

Хърватският Брендо арестуван в Сърбия

Полицията в Сърбия арестува 38-годишен хърватски жител с букви Г.Б., за който е издадена интернационална заповед за арест от Испания по съмнение за трафик на опиати, заяви испанският вестник Ideal.

Испанската полиция заяви, че задържаният мъж, прочут в Испания като " El Bigotes " (Мустакът), е водач на проведена незаконна група, която е трафикирала опиати в региона на южния град Гранада.

Хърватският Брендо е обвинен, че е провел превозването на опиати от Гранада до централноевропейски страни от 2019 година, като месечно са превозени 100 кг опиати в транспортни камиони. Твърди се, че камионите са имали двойно дъно, където са били скрити опиатите при естествения товар.

Ел Биготес не беше осъден и живееше в първокласно градско населено място в крайбрежния град Марбея, където се представяше за екскурзиант. Винаги го придружаваше неназован сърбин, персонална защита. El Bigotes трябвало да пътува до Гранада, където правел наркобизнес с водачите на три разнообразни незаконни организации, несвързани една с друга.

Лидерите на тези групи са били в контакт с локални хора, които са отглеждали марихуана и хашиш, които по-късно са съхранявали и товарели в транспортни камиони, които са пътували до разнообразни европейски страни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР