Полицията в Пловдив предприема всички необходими мерки за охрана на

...
Полицията в Пловдив предприема всички необходими мерки за охрана на
Коментари Харесай

Сериозни мерки за сигурност в Пловдив заради Ботев - ЦСКА-София

Полицията в Пловдив подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред по отношение на футболната среща сред Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София, която ще се играе на 17 април от 19:00 часа на стадиона в кв. Коматево. Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в града. Приканват се феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона на състезателен комплекс " Ботев 1912 ", което ще бъде в 16:30 часа.

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за недопускане на произшествия на територията на града. Ще бъде основана организация за безпроблемно напредване на феновете за и от стадиона. От сборните пунктове по маршрутите им на напредване почитателите на двата тима ще бъдат съпроводени от полицейски екипи.

По този мотив във времевия интервал от 17:00 ч. до 22:00 ч. е допустимо да бъде въведена краткотрайна метаморфоза на придвижването по ул. " Коматевско шосе " и по ул. " Захаридово ", в правата до кръстовището с ул. " Драговец ", допълват от полицейския пресцентър. На построените контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване чиновниците на реда ще правят щателни инспекции на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или опиати, такива, на които са наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия, както и малолетни без пълновръстен компаньон.

Притежатели на неразрешени предмети и движимости според ЗООРПСМ ще бъдат отвеждани и арестувани в най-близкото районно полицейско ръководство. От ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив припомнят на почитателите да съблюдават прецизно разпорежданията на чиновниците на реда. Нарушителите ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия /ЗООРПСМ/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР