Полицията в Пловдив издирва шофьор, предизвикал сериозно пътно произшествие и

...
Полицията в Пловдив издирва шофьор, предизвикал сериозно пътно произшествие и
Коментари Харесай

Порше помете кола, дърво и ограда, 3-ма са ранени, издирват шофьора

Полицията в Пловдив търси водач, провокирал съществено пътно произшествие и избягал, оповестиха от полицията.

Сигналът е получен в 11.15 ч. На кръстовище в града джип " Порше " подхванал изпреварване на два автомобила и блъснал единия, който се бил пристроил за ляв завой. След това джипът траял в насрещното придвижване, качил се на тротоара и се врязал в дърво, което паднало върху трима пешеходци.

В болница са откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче.

 Снимка: Радио Пловдив

След удара " Порше " -то траяло и се блъснало в ограда. От него слезли и побягнали лидерът и пътнички на 31 и 19 години. Двете са хванати от автопатрул на Първо районно управление (на МВР), а водачът се търси.

 Снимка: Радио Пловдив

" Поршето " е благосъстоятелност на известна заложна къща, сподели инспекция на. Луксозният джип е регистриран на името на " Корект Инвест 2017 " ООД. Дружеството има заложна къща и обменно бюро в Пловдив.

Собственици на " Корект Инвест 2017 " ООД са Венцислав Шилев и Николай Жутев. Не е известно обаче дали някой от двамата е употребявал автомобила като персонален или колата е отдадена на трето лице - чиновник или клиент на заложната къща.

Разследването би трябвало да откри кой е карал поршето по време на случая и за какво е избягал от мястото на произшествието. Най-вероятно става дума за опит да се избегне тест за алкохол или опиати.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР