Полицията в Плевен издири и арестува двама мъже, които насекли

...
Полицията в Плевен издири и арестува двама мъже, които насекли
Коментари Харесай

В Плевен арестуваха двама мъже, насекли с брадва телевизор заради коронавируса

Полицията в Плевен намери и арестува двама мъже, които насекли с секира тв приемник поради въведените изключителни ограничения против разпространяването на ковид. Срещу арестуваните е формирано досъдебно произвеждане за безчинство, заяви през днешния ден Областната дирекция на вътрешните работи.
Екшънът се разиграл на 28 март пред жилищен блок в плевенския квартал „ Дружба ”. Участниците в него са на 36 година и 43 година С хули и псувни против взетите изключителни ограничения те насекли тв приемника с секира. Действията им били снимани с мобилен телефон, а видеоклипът е качен във фейсбук. Извършителите са прибрани зад решетки за период до едно денонощие, а за случая е известен прокурор.
Друг екшън на публично място се разиграл нощес, 30 март, в магазин в село Бъркач. Сигнал за нарушаване на публичния ред бил подаден в Районното ръководство в Долни Дъбник. Изпратените на мястото служители на реда открили, че нарушителят е 26-годишен гражданин на селото. Отвели го в полицията, само че той отказал да извършва разпорежданията им и почнал да ги псува. Когато униформените се пробвали да го укротят, младият мъж блъснал с глава преградно стъкло в оперативната дежурна част и го счупил. Нарушителят е задържа за период до 24 часа, заяви още Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Какво стана пък в Ямбол - научете ТУК!
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 31 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР