Полицията в Ню Йорк откри наркотици в капака на детската градина с фентанил

...
Полицията откри голямо количество фентанил, други наркотици и принадлежности за
Коментари Харесай

Полицията откри "голямо количество" фентанил, други наркотици и принадлежности за употреба на наркотици, скрити в капака в New Детска градина в град Йорк, където момче почина от предполагаема експозиция на фентанил.

Снимки, публикувани от полицията в Ню Йорк, показват повече от дузина найлонови торбички, пълни с кафяв и бял прах .

Разследването продължава, съобщиха от полицията.

Едногодишно дете почина от предполагаема свръхдоза наркотици в детската градина миналия петък.

Никълъс Доминичи е бил в детската стая само една седмица.

Фентанилът е бил скрит в стаята за сън под постелка, докато спи, каза полицията.

Други три деца бяха приети в болница, след като бяха изложени на мощния наркотик в детската градина Divino Niño в Бронкс.

Собственикът на детската градина, Грей Мендес, 36, и нейният наемател, Карлисто Асеведо Брито, 41, са изправени пред федерални обвинения за притежание на наркотици "с умисъл за разпространение, водещо до смърт, и заговор за разпространение на наркотици, водещо до смърт", според федералните прокурори.

"Твърдим, че обвиняемите са отровили четири бебета и са убили едно от тях, защото те ръководеха операция с наркотици от дневен център“, каза американският прокурор на Манхатън Деймиън Уилямс във вторник.

Тази извънредна новина се актуализира и още подробности ще бъдат публикувани скоро. Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получавате извънредни новини на смартфон или таблет чрез приложението BBC News. Можете също да следвате @BBCBreaking в Twitter, за да получавате най-новите сигнали.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР