Полицията в Ню Джърси предупреди обществеността за потенциалните измамници, след

...
Полицията в Ню Джърси предупреди обществеността за потенциалните измамници, след
Коментари Харесай

Румънска просякиня, която няма пари за памперси за бебето си” е намерена с iPhone X от 999 долара, с портфейл от 500 долара и скъпи бижута

Полицията в Ню Джърси предизвести обществеността за евентуалните измамници, след като хванаха жена да проси, макар че имала дизайнерски облекла и нов iPhone X.

Полицията публикува фотография във Facebook на 34-годишната Дорина Калдарас, която проси, носейки табела със фотография на бебе, като твърди, че е нейно, оповестява Dailymail.co.uk.

Калдарас, която съобщи, че е от Румъния, признала на полицията, че е от група с жени, които пътува всеки ден от Куинс до Ню Джърси, с цел да моли за пари.



Полицията заяви, че са намерили Калдарас по шосето на Воксхол наоколо до авеню Хилтън.

Тя носела портмоне от 500 $, скъпи бижута, нов iPhone X и „ не изглеждала в сериозна потребност от пари “, съгласно полицията.

Калдарас носела ботуши на Майкъл Корс, чанта на Coach и била с нов маникюр.

Разследването я предиздвикало да призна, че е част от по-голяма група дами, които пътували дружно.

Превод: " Петел "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 4 секунди) Рейтинг: 1072 | Одобрение: -2158 САМО ГЕРБ! ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР