Полицията в Мелбърн отново иска да задържи Новак Джокович, заяви

...
Полицията в Мелбърн отново иска да задържи Новак Джокович, заяви
Коментари Харесай

Сагата продължава: След решението на съда пак искат да задържат Ноле

Полицията в Мелбърн още веднъж желае да задържи Новак Джокович, съобщи братът на звездата - Джордже, в ефира на сръбска телевизия.

Баща му даже стигна до крайности, че към този момент са го арестували, само че поради последните му изявления не може да се смята за меродавен източник.

" Ноле още не е арестуван, само че от полицията в Австралия желаят още веднъж да задържат Новак. Сега той е с юристите, които са били на съвещанието със съда и обмислят по-нататъшните стъпки ", показа братът на международния №1.

Още по време на съвещание обаче министър председателят на Австралия - Скот Морисън, загатна, че даже съдът да се произнесе в интерес на Джокович, граничните управляващи могат още веднъж да анулират неговата виза.
 Надал: Решението за Джокович е заслужено
Надал: Решението за Джокович е заслужено

Първи коментар след правосъдното решение

Светлана Ковачевич от сръбското комерсиално посланичество в Австралия също заяви за опит за наново задържане на Джокович. По-рано съдът не зачете анулацията на визата на тенисиста.

Медии в Австралия пък настояват, че полицията не е в офиса да арестува Джокович, а по-скоро да го пази. Пред постройката, в която сърбинът се намира има стотици негови почитатели, а полицията е пратена там, с цел да следи за спазването на реда.

Припомняме, че преди часове Джокович беше разрешено да напусне хотела за мигранти, в който беше настанен. След излизането от " Парк хотел " сърбинът се причисли към юристите си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР