Полицията в Манчестър е провела претърсване в къщата на в

...
Полицията в Манчестър е провела претърсване в къщата на в
Коментари Харесай

Претърсиха къщата на обвинения в изнасилване Грийнууд

Полицията в Манчестър е провела претършуване в къщата на в търсене на доказателства в поддръжка на обвиняванията против младия нападател на Манчестър Юнайтед. Вчера той бе задържан по обвинявания в обезчестяване и побой, откакто приятелката на играча Хариет Робсън разгласява фотоси и аудиозапис в обществените мрежи, на които се виждат съществени пострадвания, а в аудиозаписа се чуват закани за принуждение.

Manchester United not providing legal counsel to Mason Greenwood. Personal representation arranged.

He won’t train or play “until further notice ”, even if/when released from custody. have stopped short of formal suspension as due process continues.
— Laurie Whitwell (@lauriewhitwell)
От незабавно излязоха със известие, че той е отхвърлен от първия тим до второ разпореждане и клуба отхвърля да прави повече мнения, само че след развиването на случая. Днес стана ясно, че от “червените дяволи ” няма да дават никаква правна помощ на Грийнууд и той самичък е наел юрист, който да го съставлява в идните процесуални дейности от страна на проверяващите органи. Още през вчерашния ден представители на полицията посетиха дома на Робсън, с цел да проведат първичен разпит.
 Грийнууд задържан по обвинявания за обезчестяване и побой Грийнууд задържан по обвинявания за обезчестяване и побой
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР