Полицията в Лас Вегас опроверга информациите, че всичките събрани улики

...
Полицията в Лас Вегас опроверга информациите, че всичките събрани улики
Коментари Харесай

Полицията опроверга адвоката на жената, която се оплака от Кристиано

Полицията в Лас Вегас опроверга информациите, че всичките събрани улики около хипотетичното обезчестяване на Кристиано Роналдо през 2009 година са били изгубени. Футболистът на Ювентус е упрекнат от една жена - Катрин Майорга, че преди девет години той я насилил в хотел в американския град. Пред Spiegel юристът на дамата Лесли Стоувъл упрекна полицията, че не пази като доказателства роклята и долното долни дрехи, които тя е носила вечерта, в която твърди, че е била насилена от Роналдо. Освен това съгласно него не се били пазели и нейните показания, дадени тогава.

“Доказателствата не са изчезнали. Всичко си е тук при нас, както си е било през 2009 г.”, увери представителят на униформените Хасинто Ривера пред португалския вестник Observador.

Разследването на случая е обновено след тъжба на Майорга, само че публично CR7 не е упрекнат. Няма и изясненост дали и по кое време той ще бъде извикан да даде показания.

There is a saying that says “Whatever happens in Vegas stays in Vegas” 9 years later Kathryn Mayorga failed to stick to that. After a good dance at Vegas night club she now claims CR7 forcefully indulge the forbidden fruit. pic.twitter.com/CnLkWhZA53
— Ntuthuko Dlamini (@ntuthu_d) October 4, 2018
Според Spiegel тогава дамата е постигнала извънсъдебно съглашение с 5-кратния притежател на “Златната топка”, като съгласно него е получила 375 000 $ и се е съгласила случилото се в никакъв случай да не стига до общественото пространство. Сега американката желае нови 200 000 $ като отплата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР