Полицията в Кьолн, действайки по сигнали за възможна атака, претърси

...
Полицията в Кьолн, действайки по сигнали за възможна атака, претърси
Коментари Харесай

Поклонниците на Бъдни вечер ще бъдат подложени на проверка за сигурност в катедралата в Кьолн

Полицията в Кьолн, действайки по сигнали за допустима офанзива, претърси забележителната катедрала на Германия с кучета за следене в събота и сподели, че богомолците, присъстващи на литургията на Бъдни вечер, ще преминат през инспекция за сигурност, преди да бъдат позволени.

В Австрия полицията във Виена също сподели, че подхваща засилени ограничения за сигурност към църквите и коледните базари, разполагайки както униформени, по този начин и чиновници в цивилни облекла.

Нито една от полицейските служби не прецизира опасността, само че Германската осведомителна организация dpa заяви, че управляващите са реагирали на признаци за допустимо нахлуване от ислямски екстремисти, без да цитира съответен източник.


Майкъл Есер, началник на отдела за престъпно следствие на полицията в Кьолн, сподели в известие за новините, че индикациите за опасност сочат към новогодишната нощ, а не към Коледа, само че добави, че „ включваме всичко допустимо за сигурността на посетителите на катедралата в навечерието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР