Полицията в Косово задържа по време на специална операция заподозрян

...
Полицията в Косово задържа по време на специална операция заподозрян
Коментари Харесай

Извънредна новина от Косово след щурма на спецчастите с бронетехника

Полицията в Косово задържа по време на специфична интервенция обвинен за присъединяване в убийството на сръбския политик Оливер Иванович, заяви БГНЕС.

Иванович бе погубен от незнайни лица в Косовска Митровица на 16 януари 2018 година Бившият заместник-министър по делата на Косово и Метохия в сръбското държавно управление последно ръководеше партията "Свобода, народна власт, правдивост ".

В сряда сутринта специфичните сили на косовската полиция ROSU са нахлули в северната част на сръбския район, обитаема от сърби, с две дузини бронирани машини с автоматизирано оръжие.

"Потвърждаваме, че в утринните часове в Северна Косовска Митровица се организира полицейска акция като част от следствието за убийството на Оливър Иванович. Операцията е осъществена въз основа на правосъдно предписание. В резултат на акцията е арестуван косовски служител на реда, а различен е търсен ", сподели Келяни.

Всяко нахлуване на специфичните сили на косовската полиция в северната част на района провокира отвращение от Белград и локалните сърби.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР