Полицията в Китай е арестувала избягал престъпник, който се е

...
Полицията в Китай е арестувала избягал престъпник, който се е
Коментари Харесай

Беглец се укривал 17 години в пещера в Китай

Полицията в Китай е арестувала избягал нарушител, който се е крил в продължение на 17 години. Скривалището му е намерено благодарение на дрон, оповестява БГНЕС. 63-годишният Сун Цзян е бил наказан на затвор поради търговия на дами и деца, само че през 2002 година е съумял да избяга от лагера. През всичките тези години той е живял в дребна пещера и не е общувал с хора.

В началото на септември полицията на град Юннан получила информация за местонахождението на Сун. Издирвателните екипи стигнали до планината покрай родния град на беглеца в Югозападен Китай. Полицаите почнали да претърсват местността, а управляващите отделили в допълнение дронове, с цел да подкрепят интервенцията. В последна сметка дроновете разкрили измежду скалите на стръмно място боядисана в синьо стоманена плоча и следи и боклуци.

Когато се добрали до мястото, полицията разкрила търсения в дребна пещера, в която се е крил години наред. Човекът е живял толкоз дълго време самичък, че му е било мъчно да поддържа връзка с служителите на реда. Сун е пил вода от реката и е употребявал клони, с цел да си стъкне огън.

Той е арестуван и откаран в пандиза.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР