Полицията в Кипър откри останките на вероятна седма жертва на

...
Полицията в Кипър откри останките на вероятна седма жертва на
Коментари Харесай

Откриха седма жертва на серийния убиец в Кипър

Полицията в Кипър откри останките на евентуална седма жертва на серийния палач от български генезис. Тялото е било открито в езерото Меми, югозападно от столицата на страната Никозия, оповестява вестник Cyprus Mail, представен от БГНЕС. Според вестника тялото е на 6-годишно момиче - дъщерята на жена, която също стана жертва на килъра.

``
реклама

По-рано управляващите оповестиха, че по време на интервенцията по търсене на останките на момичето, са изпомпали част от водата от езерото. Миналата седмица локалните медии оповестиха, че управляващите в Кипър са разкрили тялото на шестата жертва на серийния палач в токсично езеро на 28 километра от Никозия.

Според последната информация пет дами и две деца може да са умрели от ръцете на фанатика.

По съмнения за серийните убийства е задържан 35-годишният военнослужещ от български генезис Никос Метаксас. По непотвърдена информация татко му е кипърски жител, а майка му – българка от Стара Загора.

Мъртвите са чужденки, в това число две филипинки. Телата на жертвите бяха открити в изоставена мина и в езеро с токсични боклуци от различен рудник.

Според роднините и приятелите на жертвите полицията отказвала да приема заявки за изгубването на хората, не е разследвала отчети от учители, че няколко деца са спрели да вървят на учебно заведение и са изчезнали.

Президентът на Кипър Никос Анастасиадис уволни ръководителя на полицията заради обстоятелството, че правоохранителните органи не са разследвали изгубванията на дами, които, както се оказа, са били жертви на сериен палач. Министърът на правораздаването също подаде оставка.

Това е първият случай на серийни убийства в Кипър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР