Полицията в Кент потвърди, че неидентифицирано тяло, открито в Мейдстоун,

...
Полицията в Кент потвърди, че неидентифицирано тяло, открито в Мейдстоун,
Коментари Харесай

Тъжна вест от Англия: Откриха тялото на изчезнал през март българин

 Полицията в Кент удостовери, че неидентифицирано тяло, намерено в Мейдстоун, е на мъж, за който е обявено, че е липсващ по-рано тази година,  пише ITV News, представени от Блиц.

Тридесет и девет годишният Никола Георгиев от Мейдстоун бе разгласен за липсващ преди към шест месеца. За последно той бил забелязан на Upper Stone Street в Мейдстоун към 20:00 в неделя на 17 март.

Около 10 дни по-късно полицията в Кент пусна зов за информация за изчезнали лица и го разказа като мъж със приблизително телосложение с къса черна коса. Говорело се, че той има връзки с Брайтън в Съсекс.

През април детективите насочиха различен зов, заявявайки, че изключително доста биха желали да чуят нещо от членове на локалната българска общественост, които може би го познават и могат да дават информация за местонахождението му. Но нито един зов за намиране на господин Георгиев не беше сполучлив.

Полицията в Кент твърди, че чиновници са били извикани в парцел в Стагшоу, Мейдстоун в четвъртък, 16 май, откакто е намерено неидентифицирано тяло.

След криминалистични проби на полицията в Кент бе обявено в петък на 6 септември, че незнайното тяло е разпознато като Никола Георгиев. Служителите споделят, че гибелта не се третира като подозрителна и ще бъде направен отчет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР