Полицията в Каталуния разглежда като терористичен акт опита за нападение

...
Полицията в Каталуния разглежда като терористичен акт опита за нападение
Коментари Харесай

Опитът за нападение на полицейски участък в Каталуния терористична атака?

Полицията в Каталуния преглежда като терористичен акт опита за нахлуване с нож против чиновници на полицейски сектор в региона, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Регионалната полиция заяви по-рано в Туитър, че малко преди 4 часа по Гринуич в сектора в град Корнеля, провинция Барселона, влезнал мъж, въоръжен с нож, " за да нападне чиновниците " . Полицията посочи, че нападателят е бил убит .
 Испания нахлуване БГНЕС
Според комисар от барселонската полиция преди нападението вратата на сектора била заключена. Мъжът неведнъж звънял на звънеца, настоявайки да го пуснат, и приказвал с служителите на реда по интеркома. След като те решили да отворят, той извадил огромен нож и се нахвърлил върху тях .
 полицейски сектор БГНЕС-->
Държавната телевизия Ер Те Ве Е заяви, че нападателят е 29-годишен алжире ц с испански документи за с амоличност, живеещ в Корнеля.
Според ТАСС, която цитира испански медии, влизайки в постройката на сектора, мъжът извикал "
Аллах е популярен ". Служителят, който се намирал в приемната, разкрил огън. До идването на медиците нападателят умрял. Няма потърпевши служители на реда.
 полиция Испания БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР