Полицията в Каталуния има сериозни опасения преди мача между Барселона

...
Полицията в Каталуния има сериозни опасения преди мача между Барселона
Коментари Харесай

Каталунската полиция не можела да гарантира безопасността на Реал Мадрид в Барселона

Полицията в Каталуния има съществени опасения преди мача сред Барселона и Реал Мадрид от Примера Дивизион, който би трябвало да се играе на 18 декември, заяви La Sexta.
Органите на реда в Каталуния са обезпокоени от това, че няма да могат да подсигуряват цялостна сигурност по време на провеждането на Ел Класико. Полицията смята за невероятно организирането на безвредно прекосяване на рейса на мадридския отбор поради понижения брой сътрудници.
В същия ден се чакат следващи протестни акции в Барселона. Във връзка с това заключението на полицията е, че мачът не би трябвало да се играе на тази дата.
Дербито от 10-и кръг испанския шампионат в началото беше планувано за 26 октомври, само че по-късно бе преместено за 18 декември поради митингите в Барселона, които започнаха преди два месеца, когато Върховният съд прати в пандиза девет водачи на каталунските сепаратисти поради ролята им в опита за оповестяване на самостоятелност на Акталуния през 2017 година. Какви са присъдите - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР