Полицията в Калифорния арестува актьора Винс Вон за каране на

...
Полицията в Калифорния арестува актьора Винс Вон за каране на
Коментари Харесай

Арестуваха актьора Винс Вон, шофирал пиян 

Полицията в Калифорния арестува артиста Винс Вон за каране на автомобил под въздействието на алкохол или опиати, заяви Ти Ем Зи (TMZ).

В 4 часа сутринта в неделя служителите на реда спрели автомобила, ръководен от артиста. След това той е отведен в полицейското ръководство и към момента остава в ареста. В колата е имало още един човек.

Представители на артиста не са коментирали случая.

Actor Vince Vaughn arrested for DUI https://t.co/6F1VwRCPMUpic.twitter.com/Qb6OaQrB7j

— WTKR News 3 (@WTKR3) June 10, 2018

Известният най-вече като комедиант Винс Вон призна предходната година, че е стигнал досега, в който желае да се отдалечи от комедията. Макар да е прочут най-вече със смешните си подиуми, най-новият му филм е незаконният трилър Brawl in Cell Block 99.

Актьорът, който е на 48, показа, че по този начин е намерил нещо друго спрямо предходните си филми. В Brawl in Cell Block 99 той влезе в ролята на някогашния пияч Брадли Томас, който губи работата си като автомонтьор и на кръстопът в живота си, усеща, че няма по-добър вид от това да бъде наркотрафикант. Тогава Вон сподели, че незабавно е харесал сюжета на продукцията, за какво основният воин не се вписва в обичайните показа.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР