Полицията в Измир е арестувала трима български граждани - Панайот

...
Полицията в Измир е арестувала трима български граждани - Панайот
Коментари Харесай

Трима българи задържани за източване на банкомати в Измир

Полицията в Измир е арестувала трима български жители - Панайот Павлов, Манол Томов и Радостин Дончев, за източване на банкомати, заяви изданието Хаберлер.

Полицията подхванала следенето им по сигнал и открила, че те са сложили копирни устройства за карти в банкомати в региона Каршъяка на град Измир. Действията им били регистрирани на уличните камери.

След като открили самоличността на тримата, служителите на реда ги арестували, когато ти се опитвали да приберат копирните устройства.

Според следствието българските жители влезнали в Турция на 15 юни през Граничен контролно-пропусквателен пункт Дерекьой-Малко Търново и се настанили в хотел в Алиага. При обиска на полицията в хотелските стаи били открити девет броя копирни устройства за банкомати, чипове, мобифони, както и преносими компютри.

Арестуваните признали, че внесли копирните апарати през митницата, като ги скрили в преносимите компютри. А с цел да не бъдат разкрити от полицията, те възнамерявали да теглят пари от банкоматите в България.

Съдът постановил тримата българи да бъдат арестувани в пандиза по обвиняване за източване на банкомати, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР