Полицията в Италия е иззела компютри и други устройства, за

...
Полицията в Италия е иззела компютри и други устройства, за
Коментари Харесай

Смъртни заплахи за здравния министър на Италия заради подкрепата му за локдауна

Полицията в Италия е иззела компютри и други устройства, за които се твърди, че са употребявани от четирима италианци да изпращат смъртни закани и обидни имейли до здравния министър на страната в символ на митинг против твърдата му позиция във връзка с затварянията поради ковид (COVID-19), съобщи " Асошиейтед прес ".

Карабинерите прецизираха, че имейлите са изпратени сред октомври и януари от задгранични компютърни сървъри и са съдържали насилствени закани за възмездие против здравния министър Роберто Сперанца и фамилията му, " в това число открити смъртни закани ".

" Четиримата италианци, които са от четири разнообразни италиански града и са на възраст от 35 до 55 години, бяха разследвани за отправяне на " отежняващи закани ", се прецизира в изказването на карабинерите.

Сперанца е част от лагера на италианското държавно управление " суровост ", застъпвайки се за строги ограничавания, които да лимитират разпространяването на вируса.

Той се радваше на висока известност в националните допитвания през цялата пандемия.

Той беше един от малцината министри от кабинета, които резервираха работата си, откакто Марио Драги стана министър председател през февруари.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР