Полицията в Италия е арестувала четирима мигранти - трима непълнолетни

...
Полицията в Италия е арестувала четирима мигранти - трима непълнолетни
Коментари Харесай

Четирима мигранти са арестувани в Италия във връзка с брутални две изнасилвания

Полицията в Италия е арестувала четирима мигранти - трима малолетни и един на 20 години - по отношение на две изнасилвания в морския курорт Римини в края на предходната седмица, съобщи ДПА.

Групата е обвинена, че в ранните часове на 26 август е нападнала двойка поляци, като е нанесла побой на мъжа и е изнасилила дамата, а след това е изнасилила транссексуална продажница от Перу.

Италианската полиция заяви през днешния ден в "Туитър ", че хипотетичният лидер на бандата е бил арестуван на железопътната гара в Римини, до момента в който се опитвал да избяга от града с трен. Местни медии го разпознават като Герлен Бутунго от Конго, на 20 години.

Други двама обвинени, братя на 15 и 16 години от Мароко, са се предали през вчерашния ден на управляващите. Те са познати на полицията за закононарушения, свързани с обири и опиати. Показанията на братята довели до ареста на останалите двама - упоменатия конгоанец и 17-годишен нигериец.

Статистики на италиански социологически институт сочат, че към 40 на 100 от изнасилванията в страната са осъществявани от чужденци, които съставляват 10 на 100 от популацията на страната. Това постоянно се загатва в италианските медии, отбелязва ДПА.

По мотив ареста на бандата от Римини водачът на крайнодясната Северна лига Матео Салвини написа във "Фейсбук ", че в случай че четиримата бъдат приети за отговорни, би трябвало да бъдат кастрирани по химически път и да бъдат репатрирани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР