Полицията в ирландския град Лондондери обяви нова тревога за сигурността

...
Полицията в ирландския град Лондондери обяви нова тревога за сигурността
Коментари Харесай

Полицията в Лондондери обяви нова тревога за сигурността

Полицията в ирландския град Лондондери разгласи нова паника за сигурността след сигнал за кражба на товарен микробус, породил опасения за нов опит за атентат, два дни след взривяването на кола бомба в града, съобщи Франс прес.

" Ново предизвестие за сигурността в Лондондери след сигнал за кражба към 11.30 часа на товарен микробус от трима маскирани мъже , които са хвърлили предмет в задната му част, преди да го изоставят ", заяви в Twitter полицията. " Молим за самообладание, до момента в който работим по обезопасяване на мястото ", се споделя в поста, представен от Ройтерс.
UPDATE: Police in Londonderry are dealing with a second security alert in the Creggan area involving a hijacked vehicle
— BBC News NI (@BBCNewsNI) В различен пост в Twitter полицията в Лондондери заяви, че детективите са задържали пети обвинен при следствието на детонацията на кола бомба до правосъдна постройка в града в събота. https://twitter.com/BBCNewsNI/status/1087365653248598017https://twitter.com/BBCNewsNI/status/1087365653248598017

Петдесетгодишен мъж е задържан по обвинявания в тероризъм . Той е упрекнат също в присъединяване във въоръжен обир предходната седмица, прецизираха силите на реда.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР