Полицията в Хонконг каза в понеделник, че мъж е бил

...
Полицията в Хонконг каза в понеделник, че мъж е бил
Коментари Харесай

Протестиращи в Хонконг подпалиха човек

Полицията в Хонконг сподели в понеделник, че мъж е бил разпален след развълнуван спор с маскирани продемократични протестиращи. Три видеоклипа бяха публикувани в обществените мрежи, употребявани от протестиращи, показващи мъж в зелена тениска, спорещ с хора на пешеходен мост. След това маскиран мъж, облечен в черно, хвърля течност върху мъжа и го възпламенява, до момента в който тълпата се разпилян, а жертвата неистово се пробва да смъкна тениската си, написа Булнюз.

„ При най-шокиращия случай участници в безредиците изляха запалима течност върху човек и го подпалиха “, съобщи представителят на полицията Джон Це пред кореспонденти на конференция, до момента в който на екран се въртяха клиповете от случая. „ Мъжът е признат в болница в сериозно положение “, посочи той. Инцидентът е станал в северната част на Ма Он Шан, на към 20 км от централния бизнес регион, сподели той. Според служителите на реда жертвата се е опитвала да прогони протестиращите, след което „ той е бил пребит и запален “, сподели Це.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР