Полицията в Грузия съобщи, че 43 души са били освободени,

...
Полицията в Грузия съобщи, че 43 души са били освободени,
Коментари Харесай

Втори ден продължава драма с банков обир и заложници в Грузия

Полицията в Грузия заяви, че 43 души са били освободени, откакто въоръжен нападател ги взе за заложници в сряда в клон на комерсиалната " Банка на Грузия " в град Зугдиди, съобщи Асошиейтед прес.

Преди известието на полицията локални медии осведомиха, че нападателят е избягал и към момента е на независимост, държейки трима души като заложници.

В сряда в клон на банка в западния град Зугдиди нахлу въоръжен мъж и взе за заложници чиновници на банката и клиенти. Грузинското Министерство на вътрешните работи не разяснява какъв брой души са взети за заложници или какви са настояванията на похитителя, само че локални медии оповестиха, че той е изискал 500 000 $ в брой.

Грузинската национална телевизия Мтавари заяви, че нападателят е въоръжен с ръчна граната. Телевизионният канал сподели картина на стая с хора, седящи на пода, и мъж, облечен във военна униформа, който крие лицето си, държейки пушка.

В сряда вечерта няколко грузински медии оповестиха, че нападателят е напуснал постройката, отвеждайки трима заложници със себе си. Местонахождението му е незнайно. Според някои информации единият от заложниците е локален полицейски шеф, който е преговарял с похитителя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР