Полицията в град Мисула, щата Монтана, съобщи, че черна мечка

...
Полицията в град Мисула, щата Монтана, съобщи, че черна мечка
Коментари Харесай

Мечка влезе в къща в САЩ, заключи се и поспа в дрешника

Полицията в град Мисула, щата Монтана, заяви, че черна мечка по някакъв метод е съумяла да се заключи в частен дом, като си е подремнала в дрешника, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Блюстителите на реда били принудени да разбият прозорец на къщата, да обхванат в нея и да отключат входната врата, с цел да избяга мецаната. Тя от своя страна ги посрещнала сънлива и с прозявка. Били извикани експерти от зоозащитата, с цел да упоят мечката, с цел да може тя да бъде преместена.

Black bear locks itself inside a Montana home and then nestles on a closet shelf that was just right for a nap, authorities say. https://t.co/E6cRJ75Svf
— AP West Region (@APWestRegion) June 21, 2019

Полицаите получили телефонно позвъняване в 5:45 сутринта за мечка, която нахлула в къща, след което по някакъв метод се била заключила вътре. Животното нанесло огромни вреди на помещението, преди да си подремне в килера за облекла.

Междувременно полицията в Словения заяви, че 80-годишна жена е леко ранена след нахлуване на мечка покрай дома й южно от столицата Любляна. Тя е приета в болница след нападението през днешния ден сутринта в село Връх над Зелимлями, на към 15 км от столицата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР