Полицията в Гърция съобщи, че е арестувала израелски гражданин, обвинен

...
Полицията в Гърция съобщи, че е арестувала израелски гражданин, обвинен
Коментари Харесай

Свалячът от Tinder, измамил стотици европейки, бе арестуван в Атина

Полицията в Гърция заяви, че е арестувала израелски жител, упрекнат в машинация, прочут в медиите като „ измамникът от Tinder”. Мъжът е мамил стотици дами от Европа в Tinder – известен уебсайт за запознанства.

„ 28-годишен израелец беше задържан на интернационалното летище в Атина, до момента в който се е опитвал да напусне страната “, заяви полицейски източник пред Агенция Франс Прес.

„ Той е пътувал с подправен израелски паспорт. Бяхме в контакт с Интерпол, с цел да потвърдим самоличността му. Имаше интернационална заповед за задържане от Израел по обвинявания за машинация, обири и имитация “, добави източникът.

„ Неговата идентичност беше доказана от Интерпол в понеделник. Започнали са процедури за екстрадиция на арестувания в Израел бяха стартирани “, сподели формален представител на полицията.

Заподозреният е бил разказан от гръцките медии като Саймън Хают, на 28 години, хипотетичен шарлатанин, който мамил дами на уеб страницата за запознанства Tinder.

Според норвежкия вестник „ Verdens Gang”, обвиненият се е представял като наследник на израелски мултимилионер и е измамил дами от Норвегия, Финландия и Швеция за стотици хиляди долари, с които е финансирал охолния си метод на живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР