Полицията в Гърция публикува официално снимките на двамата българи, които

...
Полицията в Гърция публикува официално снимките на двамата българи, които
Коментари Харесай

Лъснаха мутрите от България, изнасилвали и инквизирали проститутки в Атина СНИМКИ

Полицията в Гърция разгласява публично фотосите на двамата българи, които бяха арестувани по обвиняване за похищение, обир и обезчестяване на чужденки. Трите потърпевши девойки са от Албания, Русия и Украйна, написа "Труд ".

Инцидентите са от последните 15 дни в по-широкия регион на центъра на Атина, където причинителите, откакто намирали неизползвани пространства (бивши бизнес пространства, офиси и т.н.), уреждали срещи на жриците, представяки се като клиенти.

Когато дамите дошли на уречените места, причинителите ги връзвали и ги пребивали грубо употребявайки „ брутално “ физическо принуждение и разнообразни предмети (тълпи, ножове, отвертки), вследствие на което и трите дами са грубо пребити.

По време на следствието стана ясно, че един от задържаните е българинът, пребил своя сънародничка. Извършителят, който се показва като Георги Георгиев, се оказа човек с доста самоличности и с подправени документи.

Задържан е неведнъж с три разнообразни семейства, с шест разнообразни лични имена. Излязъл е от затвор в Гърция и е лежал в психиатрична клиника, с прокурорско разпореждане.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР