Полицията в Дупница издирва Янек Михайлов Миланов. Той е на

...
Полицията в Дупница издирва Янек Михайлов Миланов. Той е на
Коментари Харесай

Издирват 43-годишен мъж от Дупница, който е в неизвестност от 31 юли

Полицията в Дупница търси Янек Михайлов Миланов. Той е на 43 години и е от град Дупница, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Кюстендил.

Негов родственик на 1 август е декларирал в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Дупница, че от 31 юли няма връзка с Янек Миланов и той е в неопределеност. Предприелти са незабавни оперативно-издирвателни дейности, а Янек Миланов е разгласен за общодържавно търсене на 1 август. Районното ръководство продължава да работи интензивно по установяването на мъжа.

Полицията търси възрастен мъж от Благоевградско

Янек Миланов работи в чужбина, а по време на отпуските си се завръща в родния град. В полицията няма постъпили сигнали за отправяни закани към него. За времето от 2019 до 2020 година той е подал 2 сигнала в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Дупница за посягане по отношение на автомобила му – за счупено странично огледало и надраскана врата.

Полицията в Дупница моли жителите, които имат информация за него, да се обадят в Районното ръководство, на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР