Полицията в Донбас задържа диверсант от въоръжените сили на Украйна

...
Полицията в Донбас задържа диверсант от въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

От другата страна: Пленен украински войник падна на колене и се разрида горчиво пред паметника на загиналите деца в Донбас

Полицията в Донбас задържа вредител от въоръжените сили на Украйна (ВСУ), само че се стигна до забавна развръзка, предават международните медии. 35-годишният Виталий Чмел, по прякор Плешивия, е стрелец към едно от спецподразделениеята на морската пехота. Той е взел участие в доста интервенции на ВСУ в Донбас.

След разпита му посочили до какво е довела неговата пукотевица по мирни жители. До него се доближила стара жена, която му разказала, че е погребала всичките си близки. Заформил се ето този разговор:

- Та вие ни унищожихте домовете, убихте ни!

- На нас ни споделят друго и друго демонстрират

- Може и да ви демонстрират друго, само че ето каква е истината!

Оказало се, че срещата лице в лице с жителите на кварталите, потърпевши от обстрели, била по-тежка от диалога със следователите.

Боецът от ВСУ на Украйна се разплакал и паднал на колене пред паметника на починалите деца в Донбас. Едва, откакто се оказвал от другата страна, осъзнал какви заповеди дават на бойците украинските командири.

Военната интервенция против самопровъзгласените ЛНР и ДНР, които желаеха самостоятелност след преврата в Украйна, започнаха през април 2014 година. По последни данни на Организация на обединените нации жертвите на спора са над 10 хиляди души.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР