Полицията в Добрич издирва 27-годишен мъж, причинил катастрофа със загинал

...
Полицията в Добрич издирва 27-годишен мъж, причинил катастрофа със загинал
Коментари Харесай

Издирват млад мъж, убил приятел на пътя и избягал

Полицията в Добрич търси 27-годишен мъж, предизвикал злополука със умрял и избягал от местопроизшествието.
На 17 февруари в 5.30 по околовръстен път "II-97 ", в посока гр. Генерал Тошево в региона на "Топливо ", при ръководство на лек автомобил "Сеат " с шуменска регистрация 27-годишният водач от село Житница, който бил недееспособен, изгубил надзор над кормилото, вследствие на което сеатът се прекатурва.
Шофьорът съумял да избяга от местопроизшествието. Установено е, че в автомобила е имало трима пасажери – мъже, надлежно на 31, 28 и 19 години. Най-тежко потърпевш от злополуката е 19-годишният, който се возел на задна седалка. Младежът бил настанен в поделение по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване на болничното заведение в Добрич и в резултат на тежка черепно-мозъчна контузия, умрял на 18 февруари.
Водачът на лекия автомобил и един от пасажерите са в неопределеност и са оповестени за общодържавно търсене, прецизират от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 27-годишният водач единствено е роден в село Житница, само че от дълго време живее в Добрич, споделиха локалните и допълниха, че служители на реда са идвали да го търсят в Житница към този момент два пъти, само че несполучливо. Досъдебното произвеждане е докладвано в окръжната прокуратура в Добрич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР