Полицията в Добрич е открила 18-годишно отвлечено момиче, което е

...
Полицията в Добрич е открила 18-годишно отвлечено момиче, което е
Коментари Харесай

Откриха случайно отвлечено момиче в Добрич, дрогирано и малтретирано повече от 20 дни

Полицията в Добрич е разкрила 18-годишно отвлечено момиче, което е било грубо измъчвано и дрогирано в продължение на повече от 20 дни, съобщи организация „ Фокус”. Детайли по случая бяха разкрити от представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова.

По случая е арестуван 32-годишен мъж.

По сигнал на жители е осъществен обиск в дома на родителите на арестувания, където е намерено малко количество наркотични субстанции. По-късно проверяващите ревизират и неговия личен дом в центъра на Добрич, където инцидентно откриват момичето в безпомощно положение.

Момичето незабавно е отведено в Спешния център на града.

Отвлечената е удостоверила пред проверяващите, че е държана срещу волята си. Състоянието ѝ е доста тежко, защото е дрогирана в продължение на повече от 20 дни.

„ Била е грубо измъчвана – има външни следи от пострадване, има следи от загасяне на цигара в лицето ѝ”, разкри представителят на основния прокурор.

Има също такава белези от охлузвания по лакти, колена, следи от повърхностни пострадвания в региона на лицето, носа, устата, на границата на косата с челото.

В момента момичето е устойчиво, контактно и съответно. Няма риск за живота ѝ. Според експерти психическата контузия е доста по-дълбока и лекуването ѝ ще бъде дълготрайно.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР